Авторизация

Вбивство співробітника УДО в Києві: боксера взяли під варту

Вбивство співробітника УДО в Києві: боксера взяли під варту

Боксера Петра Очеретяного, який під час конфлікту в Києві завдав смертельну травму співробітнику управління державної охорони Василю Хмелюку, сьогодні взяли під варту. Таке рішення прийняв Київський апеляційний суд, повідомляє прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець в Facebook.

"Київський апеляційний суд задовольнив скаргу Київської місцевої прокуратури N6, скасував постанову Печерського райсуду столиці і обрав підозрюваному безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - зазначила Максимець.




Фото: facebook.com/Максимець


У прес-службі суду уточнили, що після оголошення рішення суд ухвалив узяти підозрюваного під варту в залі судового засідання до 2 березня до 2 березня 2019 року включно.


Очеретяний підозрюється в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.



2 січня 2019 року на вулиці Саперне поле в Києві в ході конфлікту з боксером-важковаговиком Петром Очеретяним, який вигулював собак, загинув 26-річний співробітник УДО Василь Хмелюк. Він спочатку зник з місця трагедії, однак на наступний день з'явився в Печерське управління поліції в супроводі адвоката. Незабаром в мережі з'явилося відео інциденту.


10 січня суд відпустив Очеретяного під заставу в розмірі 600 тис грн.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка