Авторизация

Насірова не пустили в Давос

Насірова не пустили в Давос

Колишнього главу Державної фіскальної служби Романа Насірова, який звинувачується в зловживанні службовим становищем, не пустили в Давос. Про це повідомила в  Facebook прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

САП не називає імені Насірова в тексті повідомлення, проте одночасно екс-глава ДФС і кандидат в президенти в Україні зараз один - він.


Адвокати Насврова просили суд повернути йому закордонний паспорт для поїздки на Всесвітній економічний форум в Швейцарію, мотивуючи це "запрошенням до Давосу як кандидата в президенти України, громадського і політичного лідера".

Як зазначає САП, захист підсудного не надав інформацію про те, хто саме запросив його в Альпи, як і не показав саме запрошення.


"За результатами розгляду заявленого клопотання судом відмовлено в його задоволенні", - вирішив суд.


Всього станом на 23 січня в суді було зачитано 435 сторінок обвинувального акта зі 774-х всієї справи Насірова.


Наступне судове засідання призначене на 29 січня на 10:00.


Насірова звинувачують у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні. За версією слідства, в 2015-2016 роках він дозволив компаніям депутата-втікача  Олександра Онищенка  не платити державі рентну плату за користування надрами. Ці дії Насірова, вважає слідство, завдали державі збитків на суму понад 2 млрд грн.



Насіров балотується в президенти: ЦВК зареєструвала необхідні документи.


Читайте також: Суд відмовив Насірову в задоволенні позову до лікаря на 1 млн грн


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка