Авторизация

Компанія Зеленського отримала 35 млн руб. з держбюджету РФ - ЗМІ

Компанія Зеленського отримала 35 млн руб. з держбюджету РФ - ЗМІ

Радіо Свобода  опублікувало документи, які підтверджують, що російська компанія Грін філмс, співвласником якої є український комік Володимир Зеленський, отримала 35 млн рублів від Міністерства культури РФ на виробництво фільму.

По курсу на момент отримання (2017 р) ця сума становила близько 16 млн грн, зазначає видання.







Відповідну угоду між Грін філмс і Мінкультури РФ опубліковано в реєстрі субсидій федерального бюджету Росії.


Відповідно до угоди, в 2017 році компанія Зеленського отримала 35 млн рублів на виробництво фільму "Вниз", одну з ролей в якому, за повідомленнями ЗМІ, повинен зіграти російський актор Володимир Машков, який в 2018 році був довіреною особою Володимира Путіна на виборах президента РФ.


Журналісти Радіо Свобода розшукали три російські компанії, які виробляють відео-, теле- і кінопродукцію в РФ: Вайсберг Пікчерс, Платінумфільм і Грін Філмс. Всі вони належать кіпрській компанії Green Family, яка є співзасновником Кварталу 95 в Україні. Бенефіціарами кіпрської компанії вказані Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлев, Борис і Сергій Шефіри, а також соратник Ігоря Коломойського Тимур Міндіч.



Нещодавно Зеленський визнав, що в Росії продовжує працювати компанія Грін Філмс, що належить кіпрській Green Family LTD, в якій він є співвласником.


З приводу заявки Грін Філмс на держфінансування зйомок фільму "Вниз" Зеленський відповів, що заявку подавали "ті, хто займається цією компанією" в РФ, так як компанії передані їм в управління.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?