Авторизация

Зеленський відреагував на розслідування про "бізнес в Росії"

Зеленський відреагував на розслідування про "бізнес в Росії"

Комік Володимир Зеленський, який збирається балотуватися в президенти, відреагував на сюжет-розслідування про його "бізнес в Росії" і заявив, що не працює на території країни-окупанта. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

Раніше журналісти Радіо Свобода розшукали три російські компанії, які виробляють відео-, теле- і кінопродукцію в РФ: Вайсберг Пікчерс, Платінумфільм і Грін Філмс. Всі вони належать кіпрській компанії Green Family LTD, яка є співзасновником ТОВ Квартал 95 в Україні. Бенефіціарами кіпрської компанії вказані Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлев, Борис і Сергій Шефіри, а також соратник Ігоря Коломойського Тимур Міндіч. При спробі взяти короткий коментар шоумен різко відреагував, але нічого конкретного не відповів.


Сьогодні Зеленський поскаржився, що журналісти на нього "різко вискочили", через що він "різко відреагував", і "про всяк випадок" вибачився за свою поведінку. Кандидат в президенти порадив розслідувачам "не ховатися", а прийти до нього за відповідями безпосередньо.

"Ні я, ні Студія Квартал 95, ні кожен з учасників нашого колективу - ми не працюємо в Росії після того, що Росія зробила з Україною. Ми туди не їздимо, я там не виступаю", - заявив він.


Читайте також: "З чортом готовий домовитися": 10 тез з інтерв'ю Зеленського


Тим часом, Зеленський уточнив, що у нього з партнерами компанії, "дійсно, багато різних прав, і ми торгуємо з 21 країною за кордоном, з усіма країнами СНД (куди входить і Росія, - ред.)".



"Це правда. Ми торгуємо інтелектуальними правами: це наші формати, ідеї, сценарії", - зазначив він.


Читайте також: Тест Зеленським. Що тепер буде з Тимошенко і Порошенком

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка