Авторизация

Гриценко орендує офіс за 500 тисяч і скаржиться на брак грошей

Гриценко орендує офіс за 500 тисяч і скаржиться на брак грошей

Кандидат в президенти Анатолій Гриценко орендує офіс на Подолі за 500 тис грн на місяць під виборчий штаб, але на передвиборну кампанію розраховує витратити трохи. Про підготовку до виборів і переговори про об'єднання з іншими кандидатами він розповів сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент LIGA.net.

За даними інтернет-ресурсу з оренди приміщень Аllbc.info, орендований політиком офісний центр на вулиці Іллінській являє собою елітний історичний особняк площею 1300 кв.м.


Гриценко зазначив, що офіс  Андрія Садового знаходиться на цій же вулиці, що поліпшить комунікацію між кандидатами в президенти. За його словами, остання розмова про об'єднання між кандидатами відбулася  позавчора.

"У мене тверде переконання, що наше об'єднання рано чи пізно відбудеться. Тепер, коли ми поруч, сам Бог велів об'єднатися швидше. Ми прийшли до висновку, що потрібно знайти переможний формат", - сказав Гриценко.


Політик також зазначив, що особисто давно не бачився зі Святославом Вакарчуком, але підтримує спілкування з ним в месенджері.


"Я не знаю його рішень про участь в кампанії на цей момент. Очевидно, що нам потрібно об'єднувати зусилля", - зазначив Гриценко.


Також Гриценко заявив, що розраховує на невеликий бюджет виборчої кампанії, який ще формується. Він сподівається, що витратить на вибори в 10 разів менше, ніж чинний президент.


"На виборах завжди важливі дві речі - люди і гроші. По-іншому не буває. Тому ми вирішили об'єднати зусилля з Віктором Чумаком, Миколою Томенком, Миколою Катеринчуком  і Єгором Фірсовим", - сказав він.



Виборчий штаб очолив Віктор Чумак, його першим заступником став Олег Канівець. Микола Томенко - заступник керівника штабу з питань стратегії, Микола Катеринчук - з юридичного супроводу, Сергій Аверченко - з взаємодії з регіонами, Микола Нещадим - із загальних питаннях, Єгор Фірсов - з роботи з волонтерами.


Читайте також: Повернути Донбас. Як це обіцяють зробити топ-кандидати


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?