Авторизация

"Все погано": 53% росіян виступають за відставку уряду

"Все погано": 53% росіян виступають за відставку уряду

53% росіян виступають за відставку уряду. Про це свідчать результати опитування російського Левада-центру, повідомляють російські Ведомости.

Основні претензії до уряду РФ - його нездатність впоратися зі зростанням цін і падінням доходів населення (57%), неготовність забезпечити людей роботою (46%), брак турботи про соціальний захист громадян (43%).


У листопаді 2016 роки за відставку уряду виступали 33% росіян.

За словами соціолога Левада-центру Марини Красильникової, скептицизм у ставленні влади за останні півроку зріс в чому через пенсійної реформи.


"Це підтвердило побоювання росіян, що держава не дуже надійний інститут, який раз у раз готовий розірвати раніше взяті на себе зобов'язання", - зазначила Красильникова.


За її словами, виступаючи за відставку уряду, люди кажуть, що "все погано і що питання соціальної політики в країні не вирішуються".



Опитування було проведено 13-19 грудня 2018 року за репрезентативною всеросійською вибіркою міського та сільського населення серед 1600 осіб  віком від 18 років і старше в 136 населених пунктах 52 суб'єктів РФ.


13 грудня 2018 року 55% ​​росіян вважали, що відповідальність за проблеми в країні та зростання вартості життя несе президент Володимир Путін.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка