Авторизация

Омбудсмен Росії СМСкою скасувала зустріч тет-а-тет з Денісовою

Омбудсмен Росії СМСкою скасувала зустріч тет-а-тет з Денісовою

Сьогодні, 14 січня, уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, яка прибула в Москву на засідання Лефортовського суду щодо продовження арешту захоплених в полон моряків ВМС і повинна була зустрітися з російською колегою Тетяною Москальковоою, повідомила в Facebook, що її колега раптово скасувала зустріч.

"Омбудсмен РФ повідомила мені в СМС-повідомленні, що вона змушена виїхати в строкове позапланове відрядження і повернеться пізно ввечері. А завтра Тетяна Москалькова відлітає в Узбекистан", - написала Денісова.


Раніше вони вирішили, що їх зустріч буде конфіденційною і відбудеться напередодні суду, призначеного на 15 січня.

"Тобто всі наші попередні домовленості щодо конфіденційного обговорення важливих для нас питань не мають для Уповноваженого РФ ніякого значення", - зазначила український омбудсмен.


Вона зазначила, що слідче управління ФСБ РФ клопоче в суді, щоб засідання провели в закритому режимі, а його підсумки не розголошували без дозволу на це слідчого.


"Навіщо це робиться, якщо приховувати нічого, не зрозуміло (...) Однак тепер точно зрозуміло, чому скасована зустріч з уповноваженим з прав людини в РФ Тетяною Москальковою", - підсумувала Денісова.



Раніше сьогодні, уповноважений ВР приїхала в Москву разом з членами сімей захоплених українських моряків і пообіцяла "постаратися потрапити на засідання".


Читайте також: ФСБ перешкоджає засідання суду над моряками ВМС: адвокат

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка