Авторизация

Генсек НАТО - Росії: Ми готові до військових заходів

Генсек НАТО - Росії: Ми готові до військових заходів

НАТО готове до військових дій для вирішення конфлікту навколо договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД). Про це повідомив генеральний секретар Єнс Столтенберг, пише ABC Nyheter.

Він також нагадав про ультиматум, пред'явлений Росії за невиконання умов договору. Однак поки діалог з Росією залишається кращим варіантом.


До цього Столтенберг говорив, що НАТО має багато шляхів для відповіді, якщо Росія буде продовжувати порушувати умови договору РСМД.
Реклама

Раніше уповноважений уряду Німеччини з питань співробітництва Росією Дірк Візе вважає, що в 2019 році відносини між Москвою і Берліном залишаться складними і погіршаться.



Говорячи про непередбачуваність Росії, Візе нагадав про отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки, ситуацію з договором по РСМД і інцидент з українськими кораблями в Керченком протоці.


Нагадаємо, 4 грудня державний секретар Сполучених Штатів Майк Помпео  заявив, що США перестануть дотримуватися положень договору РСМД протягом 60 днів, якщо Російська Федерація не повернеться до виконання взятих на себе зобов'язань.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?