Авторизация

ДБР заперечує, що НАБУ і САП передали йому справи проти Януковича

ДБР заперечує, що НАБУ і САП передали йому справи проти Януковича

Державне бюро розслідувань (ДБР) спростувало інформацію про передачу йому близько 50 справ проти екс-президента  Віктора Януковича. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Інформація не відповідає дійсності. Зазначені кримінальні провадження в Державне бюро розслідувань не передавались", - відзначили в ДБР.


Раніше сьогодні телеканал  112, посилаючись на Українські новини, повідомив, що НАБУ і САП передали ДБР близько 50 кримінальних справ проти Януковича. Українські новини, у свою чергу, послалися на представника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

У повідомленні йшлося про епізоди заволодіння Віктором Януковичем резиденцією "Межигір'я" в Нових Петрівцях під Києвом, а також справі про заволодіння мисливськими угіддями в Сухолуччі в Київській області.


Раніше повідомлялося, що швейцарська влада ухвалила рішення ще на рік продовжити заморожування активів Януковича і людей з його оточення.



Як заявили в дипмісії Швейцарії, метою цього рішення є "підтримка судової співпраці між Швейцарією та Україною".


З 2014 року в Швейцарії залишаються замороженими майже $70 млн Януковича і його соратників. У жовтні 2018-го за клопотанням Генпрокуратури Швейцарія заарештувала майно банкіра  Сергія Курченка.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?