Авторизация

Опоблок дорікнув Бойку за вишки: Бакуліну довелося втекти

Опоблок дорікнув Бойку за вишки: Бакуліну довелося втекти

В Опозиційному блоці запідозрили колишнього главу своєї фракції у Верховній Раді  Юрія Бойка  в "роботі на владу", нарікаючи на те, що той в ефірі одного з каналів звинуватив членів партії в тому ж. Відповідну партійну заяву опубліковано на її сайті.

У Опоблоці звинуватили екс-співголову в тому, що він почав переговори з партією За життя Вадима Рабіновича, вийшов з Опоблоку і взяв участь в "створенні партії ЗаЖОП", ніж "вніс смуту і розкол в опозицію".


"За дивним збігом обставин протягом останніх 4 років Бойко був єдиним з числа лідерів опозиції, щодо якого ГПУ не вносилося подання на зняття недоторканності", - пишуть його колишні соратники.
Реклама

Крім того, кажуть в Опоблоці, Бойко "вважав за краще перекласти відповідальність" за скандальні бурові установки на інших членів команди, "через що Євгену Бакуліну  довелося покинути країну".



2 лютого 2018 року ГПУ оголосила, що буде просити у Ради дозвіл на притягнення депутата Опоблоку Євгена Бакуліна (очолював Нафтогаз в 2010-2014 роках, був заарештований за підозрою в завданні збитку бюджету на суму близько $4 млрд; вийшов під заставу в 10 млн грн) до кримінальної відповідальності.


Глава ГПУ Юрій Луценко заявив, що у слідства "немає прямих доказів" участі  Юрія Бойка в незаконній схемі покупки бурових установок для Чорноморнафтогазу, хоча влітку 2017-го говорив, що "справа просувається".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?