Авторизация

У ГУР повідомили про тиск бойовиками на керівників підприємств

У ГУР повідомили про тиск бойовиками на керівників підприємств

Російське окупаційне командування намагається посилити вплив на керівників промислових підприємств Донецької і Луганської областей шляхом їх призову на так звані збори резервістів у тимчасово окупованому Донбасі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

За даними української розвідки, покликані на збори направляються в підрозділи з'єднань і частин бойовиків, в яких найбільш незадовільні умови з розміщення та проведення занять з особовим складом.


Таким чином російське керівництво "зборів" змушує покликаних посадових осіб "з розумінням ставитися до проблем російських підрозділів", йдеться про виділення фінансової та матеріально-технічної допомоги за рахунок підприємств.

"Зазначених осіб в обмін на комфортне перебування на "зборах" зобов'язують "сприяти роботі місцевих військкоматів" за призовом на військову службу працівників їхніх підприємств, які відмовляються від проходження служби в складі російських окупаційних військ", - уточнюється в повідомленні.


Реклама

У ГУР повідомляли, що створюються штучні умови для неможливості працевлаштування громадян, які протягом цього року залучалися до мобілізаційних зборів і відмовлялися від призову.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?