Авторизация

У Бундестазі кажуть, що відносини з Росією погіршаться

У Бундестазі кажуть, що відносини з Росією погіршаться

Уповноважений уряду Німеччини зі співробітництва з Росією Дірк Візе вважає, що в 2019 році відносини між Москвою і Берліном залишаться складними і погіршаться. Про це він розповів в інтерв'ю Pfaelzischer Merkur.

"Нас чекає погіршення", - підкреслив він.


У світлі майбутніх президентських виборів в Україні у відносинах Німеччини з РФ мало місця для компромісу, вважає Візе. "Озираючись на минулий рік, можна зробити висновок, що політика Росії може бути непередбачуваною", - пояснив він.
Реклама

Візе нагадав, що умовою для зняття санкцій з Росії стане прогрес на сході України. Постійного перемир'я в регіоні як і раніше немає, режим припинення вогню був порушений в перший же день нового року.



Говорячи про непередбачуваність Росії, Візе нагадав також про отруєння колишнього шпигуна  Сергыя Скрипаля  та його дочки, ситуацію з договором по РСМД, в якій Москва розгорнула спіраль озброєнь, і інцидент з українськими кораблями в Керченком протоці.


Нагадаємо, рішення Ради Євросоюзу від 21 грудня про продовження на півроку економічних санкцій проти Росії вступило в силу 29 грудня.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?