Авторизация

Телеканал CNN виправив повідомлення про "російський" Сімферополь

Телеканал CNN виправив повідомлення про "російський" Сімферополь

Американський телеканал CNN виправив в новорічному матеріалі позначення міста Сімферополь на території окупованого Росією Криму, що порушує законодавство України. Про це повідомляє посольство України в США на сторінці в Facebook.

"Після оперативного звернення посольства України в США та закликів від української й іноземної аудиторії американський телеканал CNN виправив некоректне позначення приналежності українського міста Сімферополь в Російській Федерації", - повідомили в дипломатичному відомстві.


У новорічному фоторепортажі були показані кадри із зустрічі Нового року в різних куточках світу. Також була використана фотографія працівника пропагандистської російського ресурсу ТАСС з фотобанку Getty Images, під якою було написано, що Сімферополь - "російський".

"Ми сподіваємося, що наші друзі з CNN будуть краще перевіряти факти і вибирати контент. Сімферополь є українським містом на кримському півострові, окупованому Росією. Не виконуйте російський сценарій", - сказано в повідомленні посольства.


Дипломати подякували телеканалу за своєчасну реакцію і виправлення помилки.


Натисніть, щоб збільшити:





Фото: скріншот з сайту CNN






Фото: скріншот з сайту CNN


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка