Авторизация

Росія вирішила віддалено роздавати свої паспорти в Україні

Росія вирішила віддалено роздавати свої паспорти в Україні

Президент країни-окупанта Володимир Путін підписав закон, який надав йому право вибирати категорії громадян, для яких буде спрощено отримання російського громадянства. Про це повідомляє російський пропагандистський ресурс РИА Новости.

Раніше закон прийняла нелегітимна Держдума РФ, яка відзначала, що він "в першу чергу спрямований на підтримку громадян України".


Закон передбачає, що Путін може визначати категорії іноземців, які в спрощеному порядку зможуть отримати громадянство РФ. Йдеться про "співвітчизників, які проживають в країнах зі складною суспільно-політичною і економічною обстановкою, де відбуваються збройні конфлікти або зміна політичного режиму".

Подати заяву на прийом до громадянства РФ можна буде віддалено в спрощеному порядку - за місцем перебування, щоб "стимулювати переїзд до Російської Федерації".


Реклама

Раніше в Миколаєві викрили капітана першого рангу ВСУ в запасі, який був завербований російською розвідкою і отримав громадянство РФ. Він повинен був зібрати інформацію про роботу військових частин.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?