Авторизация

"Справжня крейда": що кажуть у Луганську про російськи ліки

"Справжня крейда": що кажуть у Луганську про російськи ліки

Місцеві жителі в тимчасово окупованому Луганську скаржаться на якість ліків російського виробництва. Про це сьогодні  LIGA.net  повідомили кілька джерел на правах анонімності.

"Це не таблетки, а справжня крейда, ніякого ефекту не дають, ціни на них в два-три рази дорожче, ніж в Україні", - зазначила луганчанка Марина, ім'я якої змінено з метою безпеки.


За її словами, серед знайомих збільшилася кількість тих, хто захворів на ГРВІ та грип за останній тиждень.

"У чоловіка була висока температура, нічого з таблеток жарознижуючих не збивало, довелося викликати швидку, в лікарні поставили крапельниці, тільки тоді йому стало легше", - уточнила вона.


Інший співрозмовник підкреслив, що, є аптеки, де можна знайти ліки українського виробництва.


"Але вони дорожче в рази. Наприклад, Імунофлазід в Україні можна купити в середньому за 200 грн, тут його перепродують за 1500 рублів (близько 750 грн, - ред.). Так вони на нас заробляють", - сказав луганчанин Сергій.



За інформацією LIGA.net, багато хто намагається купувати ліки українського виробництва в Станиці Луганській. "Хтось сам йде, хтось просить родичів. З чеками наші (українські прикордонники, - ред.) пропускають, нічого не забирають, там немає проблем", - уточнив Сергій.


Співрозмовники LIGA.net  розповіли, що 19 грудня, на перетин лінії розмежування в Станиці Луганській вони витратили більше чотирьох годин при температурі повітря -8, -10 градусів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка