Авторизация

Ярош: Воєнний стан потрібно продовжити

Ярош: Воєнний стан потрібно продовжити

Дія воєнного стану в Україні слід продовжити і розширити територіально. Як пише Українська правда, такої думки дотримується народний депутат Дмитро Ярош, який в першу чергу займається справами Української добровольчої армії.

За його словами, він голосував за введення воєнного стану на 30 діб, хоча вважає "повним маразмом" такий короткий термін.


"Воєнний стан вводиться для того, щоб здобути перемогу у війні. Така світова практика. Скільки було в Раді криків про вибори, про узурпацію влади Порошенка. Я цим людям кажу: "Знаєте, це не та влада, яка може щось узурпувати" . Вона абсолютно не здатна на це, тому не бійтеся таких речей ", - вважає нардеп.

Ярош каже, що ЗСУ відчули позитивні зміни через введення воєнного стану: зокрема, з'явилося злагодження і збільшилася кількість навчань.


"Я вважаю неправильним його (воєнний стан, - ред.) припиняти. Неправильно, що його ввели тільки на деякі області. А якщо удар буде з боку Білорусі?" - поставив запитання командувач УДА.



За словами Яроша, введення воєнного стану не було "політичним рішенням" президента, про що прямо говорили в Кремлі і опоненти Порошенка.


"Мені здається, що Петро Олексійович більше впирався воєнномустану. Зрив виборів? Ну нереально! Вони б нічого там не зробили. Весь світ, американці, ЄС, тиснуть. Вони не можуть зірвати вибори. Це - нереально, просто вигадки. Але те, що у нас захоплені моряки... Такий відкритий акт агресії. На нього треба було відповідати", - сказав він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка