Авторизация

Де в листопаді Україну "розхитували" найбільше: карта

Де в листопаді Україну "розхитували" найбільше: карта

У листопаді найбільше число ситуацій, які могли дестабілізувати суспільство, зафіксовано в Києві та околицях - 32% від усіх випадків по Україні, а також в Миколаївській (10%) і Одеській (8%) областях. Про це повідомила прес-служба міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Всього в минулому місяці було зафіксовано понад 180 таких ситуацій.


Небезпеку представляли маніпуляції історичними фактами, використання релігії і духовних цінностей для розколу суспільства, незаконне виготовлення і використання зброї, осквернення пам'ятників історії, насильство, вербування російськими спецслужбами і т.д.




"Це призводить до підривної діяльності в Україні, розхитує ситуацію всередині країни і робить її вразливою ззовні. Такі тенденції вигідні державі-агресору, адже, тримаючи українців в постійній напрузі, спецслужби РФ прагнуть перевести цю напругу до стадії конфлікту між громадянами України", - пояснили у відомстві.


Як уточнили в МінТОТ, одним з проблемних напрямків, який активно використовує агресор для дестабілізації, є псевдомінування.



"Коли в Києві повідомили про замінування одного з супермаркетів, не вказавши адресу, довелося перевірити всі 37 супермаркетів. Всього в листопаді зафіксовано майже 90 випадків про замінування, серед яких половина - в Києві", - підкреслили аналітики.


Читайте також: Росія витрачає великі кошти на невійськові методи війни - Черниш

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?