Авторизация

Росія направила до Азовського моря ракетний фрегат - Reuters

Росія направила до Азовського моря ракетний фрегат - Reuters

Російський ракетний фрегат висунувся з Криму в напрямку Азовського моря. Про це агентству Reuters повідомив очевидець на території тимчасово окупованого півострова.

Сторожовий корабель помітили в 1,5 морських милях від берега в районі Феодосії.


На палубі був вертоліт.

На озброєнні ЧФ РФ є сторожові кораблі (фрегати) "Ладный", "Пытливый", "Адмирал Григорович", "Адмирал Эссен" и "Адмирал Макаров".

25 листопада 2018 року на південь від Кримського моста корабль ВМС РФ протаранив український буксир "Яни Капу", який з малими бронекатерами "Бердянськ" і "Нікополь" прямував з Одеси до Маріуполя. Окупанти не пропустили групу ВМС в Азовське море, а ввечері, коли та лягла на зворотний курс, атакували вогнем на поразку на виході з Керченської протоки приблизно в 25 км від узбережжя Криму. Поранено кількох моряків. Їх з кораблями забрали в Керч, а пізніше відвезли в московське СІЗО.

17 грудня гідрографічний корабель Королівського флоту Великобританії HMS Echo (H87) зайшов в Чорне море для "демонстрації підтримки Лондоном принципу свободи навігації" на тлі ескалації в регіоні. "Ехо" кинув якір в Одесі.

19 грудня секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що Україна незабаром здійснить новий прохід кораблів ВМС через Керченську протоку, і щоб уникнути нової атаки росіян, на судах будуть запрошені представники ОБСЄ та інших міжнародних організацій.

Читайте також: Це наше море. І ми в ньому ходили, ходимо і будемо ходити

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?