Авторизация

"Нехай потім не пищать": Путін про загрозу ядерної війни

"Нехай потім не пищать": Путін про загрозу ядерної війни

Президент Росії Володимир Путін заявив, що сьогодні є небезпека ядерної війни, і Росія "змушена створити нову зброю". Про це він сказав під час своєї прес-конференції.

Путін звинуватив в руйнуванні системи ядерного стримування Сполучені Штати, які вийшли з договору про протиракетну оборону.


"Ми чуємо, що Росія отримала переваги, розробивши заходи щодо подолання систем ПРО. Це правда. (...) Але в стратегічному балансі - це просто елемент стримування, збереження паритету, не більше того. (...) Нехай потім не пищать, що ми переваг добиваємося. Ми баланс зберігаємо", - заявив президент країни-агресора.
Реклама

Також глава Кремля стурбований тим, що глобальна ядерна катастрофа може статися через застосування балістичних ракет в неядерному виконанні: "стрельнув зі світового океану підводний човен балістичною ракетою - хрін його знає, в ядерному вона виконанні чи ні?".

У США раніше заявили, що через російську збройну загрозу США озброїться ядерними боєприпасами малої потужності.

Сьогодні КНДР виставила ультиматум - Північна Корея проведе денуклеаризацію тільки в тому випадку, якщо США не буде представляти для них ядерну загрозу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка