Авторизация

Воєнний стан. Порошенко назвав попередні підсумки

Воєнний стан. Порошенко назвав попередні підсумки

Попередні підсумки дій, здійснених за три тижні режиму воєнного стану, підвів президент Петро Порошенко під час зустрічі з бійцями об'єднаних сил в Донбасі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Президент зазначив, що не може розповісти про всі проведені заходи, але підкреслив, що вже багато зроблено для зміцнення обороноздатності держави.
Зокрема, посилено протиповітряну оборону. На напрямках, з боку яких виходить загроза, наростили сили і засоби Повітряних Сил.


Крім того, підвищилася інтенсивність підготовки органів управління і військ, відбувається навчання воїнів, в тому числі і тих, хто поповнив ряди ЗСУ з резерву.

Також Порошенко повідомив, що в короткі терміни бригади було доукомплектовано бійцями першої черги резерву і зараз військові частини передислокуються на напрямки, з боку яких виходить основна загроза.

Глава держави нагадав, що рішення про введення воєнного стану було прийнято не тільки через агресивні дії армії РФ проти українських військових моряків, а й через військово-стратегічну обстановку навколо країни, яка, за даними зовнішньої, військової і супутникової розвідки, значно загострилася.

Читайте також: Турчинов: Після скасування ВС обмеження для росіян можуть залишитися

Воєнний стан триватиме до середини дня 26 грудня.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка