Авторизация

У Харкові судитимуть псевдополіцейських за секс-шантаж

У Харкові судитимуть псевдополіцейських за секс-шантаж

У Харкові прокуратура направила до суду обвинувальний акт проти учасників злочинного угруповання, які від імені неповнолітнього пропонували чоловікам сексуальні послуги, а потім, видаючи себе за правоохоронців, шантажували їх або за допомогою застосування фізичного насильства заволодівали матеріальними цінностями. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Як розповіли в прокуратурі, злочинну групу в червні 2015 організував і очолив раніше судимий 42-річний харків'янин.


До своєї діяльності він залучив 16-річного юнака та ще шістьох знайомих у віці від 19 до 39 років.

За версією прокуратури, неповнолітній через інтернет знайомився з чоловіками і пропонував їм послуги сексуального характеру. Інтимні зустрічі завжди проходили за місцем проживання потенційних жертв.

Разом з юнаком "на виклик" приїжджали інші учасники групи. Дочекавшись слушного моменту, зловмисники заходили в квартиру і представлялися правоохоронцями. Вони показували підроблені посвідчення і лякали "клієнтів" кримінальною відповідальністю за розбещення неповнолітнього. За нерозголошення подробиць інтимного життя вимагали гроші, розповіли правоохоронці.

Якщо чоловіки не погоджувалися на умови зловмисників, вони вдавалися до насильства. На потерпілих надягали наручники і погрожували пістолетом.

"Одну з жертв два дні утримували у власному будинку, поки чоловік не погодився переписати на злодіїв свою квартиру в Харківській області. Ще одного постраждалого взагалі вивезли в лісосмугу і, приставивши пістолет до скроні, змусили його передати 100 тис грн", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, за 2 роки злочинної діяльності зловмисники "заробили" понад 700 тис грн.

Учасників угруповання звинувачують за 8 статтями Кримінального кодексу.

Раніше засновник Taryan Group Артур Мхітарян заявив, що його бізнес став жертвою шантажу Служби безпеки України. Він опублікував звернення до президента України в мережі Facebook, в якому розповів про те, що відбувається.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?