Авторизация

У Чернівецькій області підліток загинув, катаючись на санках

У Чернівецькій області підліток загинув, катаючись на санках

Вчора ввечері в селі Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області під час катання на санках травмувався 15-річний місцевий житель. Він помер в лікарні. Про це повідомили в прес-службі поліції Чернівецькій області.

Там розповіли, що місцева молодь вирішила покататися на санках, прив'язавши їх до автомобіля. Під час одного з поворотів санки перекинулися, і підліток, який на них сидів, отримав травму голови. Пізніше він помер в лікарні.


Автомобілем JEEP Grand Cherokee, до якого були прив'язані санки, керував 16-річний місцевий житель.

Зараз поліцейські встановлюють всі обставини і причини трагедії.

Слідчі почали кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК.

Зазначене правопорушення карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

16 грудня, народний депутат України від Самопомочі, заступник голови комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Ірина Сисоєнко потрапила під Києвом в ДТП.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?