Авторизация

"Бред сивой кобылы": Турчинов відповів на фейк і загрози Лаврова

"Бред сивой кобылы": Турчинов відповів на фейк і загрози Лаврова

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов назвав черговим брудом висловлювання глави МЗС країни-агресора РФ Сергія Лаврова, який заявив, що в кінці місяця Україна "планує збройну провокацію" на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом, і тут же пригрозив президенту Петру Порошенку відповіддю Москви на це. Про це він написав у своєму Facebook.

"Викритий" главою російського МЗС, "запланований в останню декаду грудня наступ української армії разом з американськими і британськими інструкторами на збройні сили РФ", як і інші його пасажі, на кшталт "нацистського" і "неонацистського режиму" і т.п., можна прокоментувати однією фразою. Зроблю це на зрозумілою росіянам мовою: "Бред сивой кобыли!", вибачте - "сивого мерина", - зіронізував він.


Раніше сьогодні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, виступаючи в Брюсселі, назвав Лаврова вигадником, оскільки Україна ніколи не створювала ніяких прецедентів для провокацій, а напад ФСБ РФ на кораблі ВМС України в Чорному морі був не провокацією, а грубим порушенням Росією міжнародного права.

25 листопада російські окупанти протаранили буксир і обстріляли малі бронекатера південніше Керченської протоки. Українські кораблі захопили і відбуксирували до Керчі, а екіпажі взяли в полон. Моряків відвезли в Москву: 21 військового - в СІЗО Лефортово, трьох поранених - до медчастини ізолятора "Матроська тиша". У 10 областях України введено воєнний стан.


Реклама

Дивітьсч також: РФ загрожує Україні "повною боєготовностю" своєї армії в Донбасі

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?