Авторизация

Савченко: Мені пішли на поступки, але ще поголодую

Савченко: Мені пішли на поступки, але ще поголодую

Народний депутат Надія Савченко, обвинувачена у державній зраді, припинить сухе голодування 13 грудня. Про це вона заявила в Шевченківському суді Києва, передає Українська правда.

Савченко сказала, що вирішила припинити голодування, тому що їй пішли на поступки і вона зможе подати електронну декларацію.


Але нардеп має намір голодувати ще один день - 12 грудня - щоб "перевершити термін" свого сухого голодування в Росії, яке тривало 6 днів.

"Я говорила, що буду голодувати, поки не вирішиться питання з поданням декларації. Але банк пішов на зустріч і вирішив приїхати до мене в тюрму, бо мене не відпускають у банк. Тому моє сухе голодування триває завтра останній день. Щоб було більше, ніж в Росії. На 8-й день я починаю пити і виходити з голодування", - сказала Савченко.

Вона додала, що за 6 днів голодування втратила 7 кг - з 73 кг до 66 кг.


5 грудня Савченко оголосила сухе голодування, заявивши, що слідчі хочуть позбавити її можливості бачитися з рідними і помічниками, не дають відновити електронні ключі, відкрити рахунок в банку для реєстрації кандидатом в президенти.

Савченко разом з главою центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном підозрюють у плануванні насильницького перевороту і захопленні державної влади, підготовці теракту, сприянні терористам, а також в посяганні на життя чиновників і громадських діячів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?