Авторизация

Ніхто не знає, кого Росія захоче атакувати завтра - Порошенко

Ніхто не знає, кого Росія захоче атакувати завтра - Порошенко

Президент Петро Порошенко не виключає, що країна-агресор РФ може атакувати країни Балтії. Про це він заявив в інтерв'ю польському телеканалу TVN24.

"Ніхто не знає, кого Росія захоче атакувати завтра. Може російські солдати захищатимуть Північний потік-2 і атакують країни Балтії. Може Росія захоче вдарити по черговим виборам, як вони пробували це робити під час референдуму в Нідерландах, під час референдуму про Brexit і в інших країнах", - зазначив Порошенко.


Президент підкреслив, що чотири роки тому всі боялися назвати напад Росії на Україну агресією, називаючи це "конфліктом або кризою".

Він додав, що Росія відкидає свою відповідальність за ті чи інші злочини.

Порошенко сказав, що захоплення українських кораблів у Керченській протоці є "небезпечним для цілісності України, але, перш за все, - для регіональної безпеки всієї Європи, і, можливо, для глобальної безпеки".

25 листопада 2018 року російські окупанти протаранили буксир і обстріляли малі бронекатер південніше Керченської протоки. Українські кораблі захопили і відбуксирували до Керчі, а екіпажі взяли в полон.

Читайте також: Український адмірал готовий обміняти себе на полонених моряків

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?