Авторизация

"Їм тут нічого робити". РФ обурив корабель США в Чорному морі

"Їм тут нічого робити". РФ обурив корабель США в Чорному морі

У російськійРаді Федерації заявили, що відправка Сполученими штатами військового корабля в Чорне море "лише посилить напруженість в регіоні". Про це сказав голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов, повідомляє російський пропагандистський ресурс ТАСС. Так Косачов прокоментував інформацію CNN про те, що військові США запропонували Держдепартаменту повідомити Туреччину про плани відправки корабля в Чорне море.

Росіянин допустив, що США вже повідомили Туреччину.


Він заявив, що "формально ніяких перешкод для заходу американських суден у Чорне море немає, якщо порядок буде дотримано". За словами Косачова, кораблі нечорноморських держав в мирний час можуть перебувати в Чорному морі не більше 21 дня.

При цьому він сказав, що військовим кораблям США "в принципі нічого робити в Чорному морі ні 21 день, ні менше".

"Американська військова присутність може лише посилити (і точно підсилить) напруженість в регіоні, навіть з урахуванням того, що вона має лише символічний характер ..", - заявив Косачов.

25 листопада 2018 року російські окупанти протаранили буксир і обстріляли малі бронекатера південніше Керченської протоки. Українські кораблі захопили і відбуксирували до Керчі, а екіпажі взяли в полон.

4 грудня в Держдепі заявили, що держсекретар СШС Майк Помпео під час зустрічей міністрів закордонних справ країн НАТО і в ОБСЄ має намір разом з Європейським союзом виробити спільну позицію щодо тиску на Росію для звільнення захоплених моряків ВМС України.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?