Авторизация

МОЗ спростував фейки про вакцини з бюлетеня Тимошенко

МОЗ спростував фейки про вакцини з бюлетеня Тимошенко

Міністерство охорони здоров'я України =68.ARAQUrYwloZtU5xF4mQbkkoHaYDLbFJB4VR4iYG1h1868tQFqAdZf16EJJhs9l0qQyv7IVZmMfUh8Mg_lYO_jqoASGxQ2FJHlfDOGW8ebGe6Di1br1VXVGwx34ekL6aMXYGIZcAmhohAAPtRaV_Qw5kd8Dixwq-Wo4gBui407CEqmSrka8WjkASnoRNDN0c30fdNCR-H_WstGsTT0u07rHYJFUL_kWgqsaEV_N9Gp6O6x1_9n1Sw0DwZNgjdZT4ZP3yMz5M0O0dVvH3z2NEGj9DdFir-bmIPIBULLOJxIjYj-tWnqaZ6mPs90pP-u5LoKOGPzFUjDW3FAqn2Ijy8LYiY1Q&__tn__=-R]заявило, що в передвиборному бюлетені Юлії Тимошенко "Київське слово" опубліковано "відверту брехню і антинаукові твердження" про вакцини.

"Дезінформація про вакцинацію - пряма загроза національній безпеці всієї країни", - заявили в Міністерстві охорони здоров'я, і ​​спростували опубліковану інформацію.


Один фейк стосувався якості вакцин - нібито Україна закуповує сумнівні неякісні препарати. У відомстві запевняють, що вакцини для України закуповує Дитячий фонд ООН і у всіх препаратів є сертифікат якості. Крім того, ніколи не купуються вакцини з простроченим терміном придатності, як зазначається в листівці.

Натисніть для збільшення



Ще один фейк - що Україна купує індійські і корейські вакцини, які заборонені в Європі і США. Це не так, стверджують в МОЗ. Україна закуповує тільки ті препарати, які ефективно і широко використовуються в інших країнах, зокрема, це препарати з Франції, США, Індії, Болгарії, Бельгії та Кореї.

Неправда і те, що в київських лікарнях безкоштовних вакцин для дітей немає - там є всі вакцини, передбачені календарем щеплень, і вони надаються безкоштовно.

МОЗ також зазначає, що фейк про моновалентну вакцину проти кору, ймовірно, узятий з російських методичок - така вакцина в Україні навіть не зареєстрована (є тільки тривалентна), а ось в Росії є і часто використовується.

21 листопада було звільнено Держлікслужби главуНаталію Гудзь, раніше відсторонену через підозри в махінаціях - вона нібито протизаконно забороняла вакцини проти туберкульозу, гепатиту В, поліомієліту, дифтерії та правця.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?