Авторизация

Захоплення українських кораблів на морі: Путін відповів Порошенку

Захоплення українських кораблів на морі: Путін відповів Порошенку

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін заявив, що він не реагує на спроби глави української держави Петра Порошенка поговорити по телефону, оскільки нібито не хоче брати участь в його "нехитрих комбінаціях". Про це повідомляють російські пропагандистські РИА Новости.

"Адже справа не в тому, що я просто ухиляюся і не хочу з Петром Олексійовичем розмовляти... Справа в тому, що я не хочу брати участь у його виборчій кампанії", - сказав Путін.


27 листопада 2018 року Порошенко заявив, що запросив телефонну розмову з господарем Кремля після обстрілу і захоплення росіянами групи кораблів ВМС України, але, не дочекавшись відповіді з Москви, звернувся за допомогою до канцлера ФРН Ангеле Меркель - щоб вона переговорила з Путіним.

25 листопада 2018 року на південь від Кримського моста корабель ВМС РФ протаранив український буксир "Яни Капу", який з малими бронекатерами "Бердянськ" і "Нікополь" прямував з Одеси до Маріуполя. Окупанти не пропустили групу ВМС в Азовське море, а ввечері, коли та лягла на зворотний курс, атакували вогнем на поразку на виході з Керченської протоки приблизно в 25 км від узбережжя Криму. Поранено шестеро моряків. Їх з кораблями забрали в Керч.

Читайте також: Порошенко попросив Трампа особисто передати Путіну повідомлення: відео



















рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?