Авторизация

Воєнний стан: СБУ заявила про мережу розповсюджувачів паніки

Воєнний стан: СБУ заявила про мережу розповсюджувачів паніки

В СБУ заявили про розкриття мережі інтернет-провокаторів, які за завданням РФ публікували в соцмережах фейкові повідомлення для поширення паніки серед населення України після введення воєнного стану. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, оперативники спецслужби задокументували, що жительВідкрито кримінальне провадження за ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК.


Відкрито кримінальне провадження за ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК. поширював в соцмережах інформацію з публічними закликами до зміни кордонів України, кажуть в СБУ.

Під час обшуку у чоловіка правоохоронці виявили електронну переписку з громадянами РФ і жителями окупованого Криму, які нібито ставили перед ним завдання щодо поширення провокаційних матеріалів про "правомірність" дій ВМС ЗСУ в Керченській протоці і засудження дій українських моряків.

При цьому в СБУ не повідомили, чи пред'явлено підозру жителю Кам'янського і чи затриманий він.

У спецслужбі стверджують, що після введення воєнного стану росіяни створили мережу інтернет-провокаторів в Україні, які почали поширювати неправдиву інформацію про "використання для військових потреб" автомобілів з іноземною реєстрацією, фейкові фотографії порожніх прилавків продуктових магазинів, великих черг на автозаправних станціях і т. д.




Відкрито кримінальне провадження за ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК.


рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?