Авторизация

Держдеп про нову хвилю агресії РФ: Це гаряча війна

Держдеп про нову хвилю агресії РФ: Це гаряча війна

Заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент заявив, що в Донбасі йде "гаряча війна". Про це він сказав Європейській правді.

Відповідаючи на питання, чи дійсно відбувається зростання російської присутності на кордоні, Кент сказав: "У мене немає перед собою даних розвідки. Але відповідь дають події на Донбасі, де зброя не змовкає, де минулого тижня були одні з найгарячіших днів року. Це війна, гаряча війна!".


Він підкреслив, що "стратегія Росії - зовсім не така, як в XIX столітті: щоб нападати, не обов'язково оголошувати війну".

"Тепер головне - маскування. Ми це бачили в Криму, коли вони нам розповідали про "ввічливих людей" і "зелених чоловічків", хоча вони були зовсім не ввічливими і не "чоловічками"- а були бійцями російського спецназу. Точно так же не йшлося про "трактористів" і "шахтарів" на Донбасі - це були російські війська. цЦе було абсолютно очевидно і в Іловайську, і в Дебальцевому, і в Щасті, де до нападу Росії не було стільки "бурят", - сказав заступник помічника держсекретаря США.

5 грудня 2018 року в Держдепі заявили, що Росія повинна звільнити членів екіпажів захоплених українських кораблів, інакше "будуть наслідки і біль з часом буде зростати".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?