Авторизация

Вибори в регіонах з воєнним станом не відбудуться в термін - ВР

Вибори в регіонах з воєнним станом не відбудуться в термін - ВР

Місцеві вибори в 10 регіонах України, в яких оголошено воэнний стан, не вдасться провести 23 грудня. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на спікера Верховної Ради Андрія Парубія.

"Ми провели докладні консультації з ЦВК, комітетом Верховної Ради, юридичним відділом ВР і прийшли до спільного розуміння, що сьогодні це (провести вибори - ред.) неможливо вже зробити, тому що процес проведення виборів вже був перерваний, і він не може повернутися в ту ж точку, він повинен починатися спочатку", - заявив Парубій на III Форумі місцевого самоврядування.


У той же час, голова Ради висловив сподівання, що "ніяких труднощів і проблем" з початком виборчого процесу по завершенню воєнного стану у ЦВК не буде.

"І в найближчий період вибори в цих 10 областях, де було введено воєнний стан, будуть оголошені та проведені у відкритий і демократичний спосіб", - зазначив Парубій.

Читайте також: Порошенко: Воєнний стан вводиться на місяць, вибори - 31 березня

Раніше президент Петро Порошенко запропонував Верховній Раді внести зміни до закону про правовий режим воєнного стану, які дозволять провести в грудні місцеві вибори.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?