Авторизация

Януковича можуть прооперувати в Ізраїлі - адвокат

Януковича можуть прооперувати в Ізраїлі - адвокат

Екс-президенту України Віктору Януковичу, який проходить у справі про держзраду, може знадобитися операція в Ізраїлі. Про це повідомив його адвокат Олександр Горошинський.

"Приїхав у Москву з питання планованого судового засідання 5 грудня. Зустрітися з Віктором Федоровичем особисто не вдалося. Вийшло лише побачитися із запрошеним лікарем з Ізраїлю - відомим хірургом Еялем Аттіасом", - зазначив адвокат.


Горошинський запевняє, що в ході зустрічі Аттіас сказав йому, що представники Януковича звернулися в клініку в 20-х числах листопада.

"Вони відправили для вивчення деякі медичні документи. Ми їх переглянули і вважали за необхідне провести огляд пацієнта. Узгодили дату приїзду. За результатами нашого візиту і огляду можу сказати, що травма дуже серйозна. На мій погляд, необхідні додаткові обстеження, щоб прийняти рішення про доцільність оперативного втручання, можливо і не одного. Ми б хотіли робити подальші обстеження і лікування в нашій клініці в Ізраїлі", - йдеться в повідомленні.

Адвокат не став розкривати деталей діагнозу і назви клініки. "Надіслані мені доктором Аттіасом документи негайно подам в Оболонський суд після мого повернення", - уточнив він.

Сьогодні, 5 грудня, Янукович знову не вийшов на відеозв'язок і не виступив з останнім словом.

19 листопада Оболонський суд дозволив Януковичу виступити з останнім словом з лікарняного ліжка. Тоді ж суддя Владислав Дев'ятко звинуватив адвокатів у відвертій брехні через те, що вони заявили про неможливість Януковича встати з ліжка, а в довідці було жодного слова про травму хребта.

18 листопада 2018 року LIGA.net повідомили в Інституті швидкої допомоги імені Скліфосовського в Москві, що в п'ятницю, 16 листопада Януковича госпіталізували. Пізніше його перевезли в одну з приватних клінік. РосЗМІ писали, що він отримав травму під час гри в теніс.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка