Авторизация

Останнє слово Януковича: втікач на екрані в суді не з'явився

Останнє слово Януковича: втікач на екрані в суді не з'явився

В Оболонському райсуді Києва екс-президент Віктор Янукович знову не вийшов на відеозв'язок і не виступив з останнім словом.

Захист Януковича надав суду медичні довідки і попросив не розголошувати діагноз з міркувань етики і безпеки. Також адвокати заявили, що екс-президент зараз на стаціонарному лікуванні, а в лікувальному закладі є певні правила і розпорядок, через які неможливо встановити відеозв'язок.


Захист екс-президента попросив зробити перерву і призупинити судове провадження, поки Янукович не зможе виступити в суді. Прокурори виступили проти, а суддя Владислав Дев'ятко зазначив, що підсудний може вийти на зв'язок, тому що у нього немає травм голови і органів мови.

Дев'ятко зазначив, що в довідці від 16 листопада йшлося про одну травміу, а вже в довідці за 4 грудня - про іншу.

Суд вирішив, що Янукович використав своє право на захист, відмовив у клопотанні адвокатів і пішов до нарадчої кімнати. Спікер Оболонського суду заявила, що, з огляду на кількість матеріалів справи, суд буде радитися невизначений період - від одного дня.

19 листопада Оболонський суд дозволив Януковичу виступити з останнім словом з лікарняного ліжка. Тоді ж суддя Владислав Дев'ятко звинуватив адвокатів у відвертій брехні через те, що вони заявили про неможливість Януковича встати з ліжка, а в довідці було жодного слова про травму хребта.

18 листопада 2018 року LIGA.net повідомили в Інституті швидкої допомоги імені Скліфосовського в Москві, що в п'ятницю, 16 листопада Януковича госпіталізували. Пізніше його перевезли в одну з приватних клінік. РосЗМІ писали, що він отримав травму під час гри в теніс.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?