Авторизация

Бекешкіна не виключає налагодження відносин: РФ повинна покаятися

Бекешкіна не виключає налагодження відносин: РФ повинна покаятися

Більшість українців зараз вибирають вектор євроінтеграції, проте можливе відновлення і "східного вектора". Про це заявила Українській правді директор фонду Демократичні ініціативи Ірина Бекешкіна.

"Однозначно, це результат агресії і війни. До цього люди хотіли і до Європейського Союзу, і в Митний союз", - зазначила Бекешкіна.


Вона не виключає, що можливе відновлення східного вектора. "Якщо Росія змінить політику, то в перспективі можливе налагодження відносин. Давайте згадаємо Другу світову. Німеччина. Зараз прекрасні відносини з Німеччиною у країн, які з нею воювали", - зазначила Бекешкіна.

Вона підкреслила, що "для цього в Росії, по-перше, повинна змінитися влада". "По-друге, вона повинна покаятися, повернути території, і тоді в перспективі можуть налагодитися хороші відносини. Але ця перспектива, думаю, дуже довга", - уточнила Бекешкіна.

Соціолог додала, що на той час вже підросте покоління, яке повністю буде пов'язано з європейським вектором.

19 липня 2018 року згідно з опитуванням фонду Демократичні ініціативи спільно з соціологічною службою Центру Разумкова, встановлення миру в Донбасі силовим шляхом підтримували лише 17% українців, 50% респондентів готові йти на компроміси, але не "на всі".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка