Авторизация

Сепаратисти, корупція. Опубліковано версію звільнення Бабіна

Сепаратисти, корупція. Опубліковано версію звільнення Бабіна

Постійний представник президента в Криму Борис Бабін міг звільнитися через відсутність реакції на його доповідь про корупцію і сепаратизм в Херсонській області. У доповіді він розповів про загрозливу ситуацію в області, але президенту доповіли "райдужну картину". Про це заявив лідер кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв, повідомляє ATR.

Джемілєв розповів, що 3-4 місяці тому у нього з президентом Петром Порошенком відбулася розмова про роботу Бабіна.


"Він (Порошенко - ред.) висловлював своє невдоволення і питав моєї думки. Я тоді сказав, що Бабін - не наша кандидатура. Що він сам його призначив", - зазначив Джемілєв, додавши, що не знає, кому Бабін "міг створити незручності".

Депутат припустив, що звільнення може бути пов'язане з резонансною доповіддю, яку нещодавно представив Бабун. "Може, на ситуацію вплинула поїздка парламентської слідчої комісії у Херсонську область. Там Борис Бабін представив резонанснудоповідь про корупцію і розпалювання сепаратизму в регіоні. Але глава адміністрації представив зовсім іншу - райдужну картину президенту", - заявив Джемілєв.

Як повідомлялося раніше, одним з фігурантів справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк є голова Херсонської облради, за сумісництвом глава місцевого відділення Батьківщини Владислав Мангер. Вчора генпрокурор Юрій Луценко заявив, що мотив вбивства Гандзюк - її активність проти однієї з великих корупційних схем місцевої влади.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?