Авторизация

Луценко назвав ключову фігуру в справі вбивства Гандзюк

Луценко назвав ключову фігуру в справі вбивства Гандзюк

У справі вбивства активістки Катерини Гандзюк оголошено підозру ще одній людині, яка є "ключовою фігурою" в цьому злочині. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко сьогодні на брифінгу в Одесі.

За його словами, підозру оголошено якомусь громадянинові Левіну, відомому в кримінальному світі на прізвисько Москал-молодший.


Луценко розповів, що Левін разом з батьком були засуджені за організацію вбивств та розбійних нападів на території Херсонської області. Вони нападали на водіїв на автомагістралях. Загальна кількість доведених убивств - 15 осіб.

Левін вийшов з місць позбавлення волі достроково, за законом Савченко. "Він був важливим елементом підготовки та організації нападу на Катерину Гандзюк. Я б сказав, за версією слідства, він був ключовою фігурою в цьому злочині", - зазначив Луценко.

Генпрокурор сказав, що Левін виїхав за межі України в день перших затримань у справі Гандзюк.

Також Луценко заявив, що прізвище замовника ГПУ зможе назвати тільки після підготовки і оголошення підозри. "На цей момент новиною є те, що крім організатора, якому підозру було оголошено раніше, додалася ще одна сторона "штабу по нападу на Гандзюк"- громадянин Левін", - сказав генпрокурор.

"Як тільки буде видобуто достатню кількість доказів для пред'явлення підозри замовнику - я про це повідомлю", - додав Луценко.

Як повідомлялося раніше, одним з фігурантів справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк є голова Херсонської облради, за сумісництвом глава місцевого відділення Батьківщини Владислав Мангер.

Вчора генпрокурор Юрій Луценко заявив, що мотив вбивства Гандзюк - її активність проти однієї з великих корупційних схем місцевої влади.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка