Авторизация

Підпалили будинок ветерана АТО: в лікарні дружина і 5-річна дочка

Підпалили будинок ветерана АТО: в лікарні дружина і 5-річна дочка

30 квітня в селі Михайлівка Олександрівського району Кіровоградської області в будинок ветерана АТО Миколи Півторока кинули пляшку із запальною сумішшю. Будинок спалахнув, постраждала 26-річна дружина Дарина і 5-річна донька Таїсія. Про це повідомляє Нацполіція області.

За підозрою в причетності до злочину затримано 22-річного місцевого жителя, з яким у сім'ї потерпілого "були неприязні стосунки". Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.


Микола Півторак розповів Кіровоградській правді, що підпал здійснили близько 13:00, коли він був на роботі.

"Моя дружина відразу вискочила на вулицю, подивитися, хто це був. Але нікого не помітила. На ній одяг горів. Вона його з себе скинула. Розбила лопатою уже з вулиці вікно, покликала маленьку до вікна і через нього витягла дочку", - сказав він.

Жінку з дитиною госпіталізували.

"Коли прибіг з роботи, як побачив те все... У маленької ручки, лобик обпалені. Дружина взагалі отримала 40% опіків, дочка - 10%. Зараз Даша в обласному опіковому центрі. Вона у важкому стані. Дочка - в дитячій обласній лікарні. Але її теж повинні перевести в опікове. Вони налякані, в шоці", - додав Півторак.




Фото: Нацполіція

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка