Авторизация

Листопад 2018 був найхолоднішим місяцем в Києві в XXI століття

Листопад 2018 був найхолоднішим місяцем в Києві в XXI століття

Листопад 2018 року став найхолоднішим місяцем в Києві протягом XXI століття. Про це заявили кліматологи Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, підвівши підсумки календарної осені в столиці, повідомляє LIGA.net.

Середньомісячна температура в українській столиці сягнула 0,3 градуса тепла (+0,3°C), що нижче за кліматичну норму на 1,8 градуса (+1,8° C).


"Температурний режим нинішнього листопада в Києві був досить контрастним, бо перша декада виявилася тепліше кліматичної норми на 3 градуси, а вже з другої декади почалося різке зниження зимових температур", - пояснили вчені.

Також сказано, що найхолодніше було 30 листопада - в цей день температура опустилася під ранок до -11,4°C, а найтепліше - 7 числа, після полудня, коли температура прогрілася до +12,3°C вище нуля.

"У Києві на проспекті Науки за місяць випало 19 мм опадів, що склало лише третину кліматичної норми", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Трамп замерз і знову засумнівався в глобальному потеплінні

4 грудня 2018 року на заході і в центрі очікується мокрий сніг з дощем, вночі 0, -2°C, температура повітря буде від +3 C до -1°C. На сході вночі буде -9°C, вдень -3°C, півночі - вночі -1° C, вдень + 1°C, півдні вночі 0°C, вдень +5 C.

Дивіться також: Синоптики розповіли, якою буде погода в грудні

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?