Авторизация

Пєсков пояснив, чому Путін дав "п'ять" саудівському принцу

Пєсков пояснив, чому Путін дав "п'ять" саудівському принцу

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков пояснив неформальне привітання Володимиром Путіним наслідного принца Саудівської Аравії Мохаммеда бен Салмана на саміті G20 в Буенос-Айресі "зацікавленістю в подальшому розвитку двосторонніх відносин". Про це Пєсков заявив журналістам, повідомляє РБК.

На питання, чи давав Путін "п'ять" ще комусь зі світових лідерів, Пєсков відповів: "На моїй пам'яті так". При цьому, він не назвав, про кого саме йдеться.


"Це хороші особисті стосунки. Власне, вони є запорукою для ефективної взаємодії на взаємовигідній основі", - сказав Пєсков.

За його словами, бесіда Путіна і бен Салмана була "дуже продуктивною і змістовної". На повноформатній зустрічі 1 грудня вони домовилися продовжити угоду ОПЕК+. Але при цьому Путін зазначив, що поки остаточних домовленостей щодо конкретних обсягів видобутку нафти немає.

На минулому в Буенос-Айресі саміті на лідерів G20 багато хто звернув увагу на занадто тепле неформальне привітання Путіна і Мохаммеда бен Салмана.

17 листопада The Washington Post з посиланням на джерело в ЦРУ США написала, що спецслужби США достовірно знають, що замовником вбивства журналіста-критика саудівського режиму Джамаля Хашоггі, який пропав на території генерального консульства країни в Стамбулі (Туреччина), був наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бін Салман.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?