Авторизация

Воєнний стан: що відбувається на лінії розмежування

Воєнний стан: що відбувається на лінії розмежування

Спостерігачі ОБСЄ розповіли, що змінилося на лінії розмежування в Донбасі в зв'язку з введенням воєнного стану. Про це повідомила прес-служба місії в Україні.

"29 і 30 листопада на кількох контрольних пунктах в'їзду-виїзду в підконтрольних уряду районах Донецької області офіцери ЗСУ та ДПСУ повідомили спостерігачам, що не отримували спеціальних наказів щодо зміни процедур після введення воєнного стану", - відзначили там.


За даними ОБСЄ, деякі офіцери сказали, що отримали розпорядження більш ретельно перевіряти особисті речі людей.

Співрозмовники LIGA.net, які вчора перетинали лінію розмежування у Станиці Луганській, повідомили, що "особливо не відчули змін".

"Як перевіряли сумки, так і перевіряють. Це їх робота. Важливо, як ти до цього ставишся. Мене особисто це не напружує", - уточнило джерело.

За його словами, "в чергах можна багато чого наслухатися, оскільки достатня кількість пенсіонерів ходить на ідентифікацію". "Поки стоїш години дві, то, звичайно, чого тільки не почуєш, тому вуха потрібно берегти. Але за фактом, все нормально, не потрібно панікувати. Панікують ті, хто нічого тут не бачив", - додав він.

2 грудня 2018 року повідомлялося, що в зв'язку з введенням воєнного стану в 10 областях України бойовики посилили поширення фейків в тимчасово окупованому Луганську.

Воєнний стан в Україні ввели в 10 областях України та внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії, які межують з країною-агресором РФ і Придністров'ям. Воєнний стан ввели в Вінницькій, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській областях.

Читайте також: "Не збирайте фейки": Наєв про воєнний стан в Донбасі

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка