Авторизация

Вісті з Полтави - Шамота: спортшколи Полтави цьогоріч уперше в історії отримали повну екіпіровку та інвентар


Вісті з Полтави - Шамота: спортшколи Полтави цьогоріч уперше в історії отримали повну екіпіровку та інвентар

Секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота проінспектував спортивні навчальні заклади Полтави на готовність до зими. Паспорт готовності до опалювального сезону отримала й ДЮСШ № 1. Тут за ініціативи депутатів міськради майже повністю зроблено капітальний ремонт, відремонтували покрівлю, замінили вікна, постелили сучасну підлогу і переобладнали систему опалення.


— Школа готова до опалювального сезону, говорить Олександр Шамота. — Уже давно була модернізована система опалення. Вжили всіх можливих заходів зщ підвищення енергоефективності. Відповідно є можливість не лише мати теплі приміщення, а й суттєво заощаджувати на опаленні, зменшуючи кількість гарячої води у трубах коли температура повітря зростає.









У дитячо-юнацькій спорт школі № 1 готують спортсменів із легкої атлетики, хокею на траві та гандболу. Ми побували у спортзалі, де відточують свою майстерність в ігрових видах спорту. Директор закладу Олексій Полевий розповідає, що близько 130 дітей грають у гандбол і майже стільки ж у хокей на траві.



— Є бажання підтримувати ці види спорту. Діти ходять, займаються, здобувають кубки, медалі, грамоти. На полицях у фойє кілька десятків завойованих кубків зі змагань різних рівнів. Але це ще не всі трофеї, — каже директор закладу. — У кабінетах тренерів є ще нагороди. У цьому залі вихований не один учасник — член національних збірних різних вікових груп. Кожен рік у нас 2-3 спортсмени беруть участь у чемпіонатах Європи.



Утім найбільшим досягненням міської влади цього року стало оновлення інвентарю та екіпірування для спортсменів, Продемонстрували також і спортивний інвентар та одяг, придбаний цьогоріч міською владою для спортсменів та їхніх тренерів.


















— Школа закупила майже на 400 тисяч форми для дітей, для спортсменів і всі діти забезпечені формою, взуттям, у яких вони будуть виступати, фірмовими сумками. Щоб було видно, що це команда на змагання приїхала, а не дворова збірна аматорів, — зазначає Олександр Шамота. Цього року на розвиток фізичної культури і спорту міська влада виділила значно більше коштів, ніж зазвичай. Це і дозволило чи не вперше в історії Полтави у повній мірі екіпірувати вихованців всіх спортивних шкіл та їхніх наставників. Створено якісно нові умови для тренувань, а отже є всі підстави демонструвати високі спортивні результати.


Прес-служба СДП

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?