Авторизация

Як безпечно зареєструваты приватне підприємство у Харкові?

Якщо ви прийняли рішення працювати виключно на себе, ставши підприємцем, то вам необхідно звернути увагу на юридичну сторону цього процесу. Зокрема, офіційно оформити вашу діяльність. Швидше за все, ви вже знайомилися з даним питанням. Тому вам можуть бути знайомі такі поняття, як "реєстрація СПД", "реєстрація ФОП" або "реєстрація ПП". Нерідко ці поняття сприймаються як синоніми такого процесу, як реєстрація приватного підприємця. Але, насправді, це не відповідає дійсності.

Як безпечно зареєструваты приватне підприємство у Харкові?

Реєстрація СПД - процедура реєстрації суб'єкта підприємницької діяльності, яким може виступати і фізособа, і юрособа. В українському законодавстві поняття приватного підприємця позначається поняттям "фізична особа-підприємець" або "ФОП". На російський даний термін перекладається "фізична особа-підприємець" або "ФОП". А ПП - це скорочення від приватного підприємства, яке відноситься до юридичних осіб.

Реєстрація СПД в Києві чи Харкові складається з однакових кроків і може займати до 10 днів. Давайте пройдемося по основних етапах.

Реєстрація приватного підприємця

Перш ніж подати заяву в реєстраційну палату, майбутньому власнику бізнесу необхідно визначитися з тими видами діяльності, які він буде здійснювати. Основні і додаткові можливі види діяльності закріплені в КВЕД 2010.

Наступним кроком є ​​вибір системи оподаткування. Більшість власників бізнесу віддають перевагу спрощеній системі. Також реєстрація ФОП передбачає підготовку цілої низки документів, для передачі їх до відповідних державних інстанцій.

Зверніть увагу, що реєстрація ФОП в Харкові може займати трохи менше часу, ніж, наприклад, в Києві.

Реєстрація ПП

Якщо говорять про оформлення ПП, то мається на увазі реєстрація юрособи - приватного підприємства. Реєстрація ПП в Україні різниться з процесом оформлення ФОП і вимагає великих витрат особистого часу і інших ресурсів.

Реєстрація ПП і в Харкові, і в Києві - складний процес для власника. Самостійно впоратися з ним буде дуже складно.

Якщо ви не володієте достатніми знаннями в галузі права, то швидше за все вам буде досить проблематично взяти на себе обов'язки по реєстрації бізнесу. Адже вам доведеться заповнювати велику кількість форм-бланків, які не будуть дійсними, якщо вони оформлені без відповідності суворим вимогам.

Щоб заощадити свої сили, робочий час та інші ресурси, вам необхідно звернутися за допомогою до кваліфікованих фахівців, здатним взяти на себе всі реєстраційні клопоти.

Для фахівців з АТ «Головко та Партнери» реєстрація приватного підприємства, ФОП не є складною процедурою, тому вони зможуть в найкоротший термін надати вам необхідні послуги, а саме: оформити ПП, визначитися з видом діяльності і системою оподаткування. Більш того, при необхідності, професіонали з АТ «Головко та Партнери» можуть здійснювати високоякісних бухгалтерський облік вашого підприємства.

 

рейтинг: 
Оставить комментарий
  1. А как зарегистрировать в киеве читайте здесь https://pravova-dopomoga.com/
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?