Авторизация

CATL представляє автомобільні акумулятори Tiaxing із рекордною щільністю енергії

CATL представляє автомобільні акумулятори Tiaxing із рекордною щільністю енергії

Китайський гігант у виробництві акумуляторів - СATL анонсував випуск нового бренду батарей Tiaxing, спеціально розроблених для легких комерційних автомобілів. Компанія вже підготувала два нових продукти: Tiaxing-L Superfast Charge Edition та Tiaxing-L long Range Edition.
Перша батарея підтримує надшвидку зарядку 4С, яка забезпечує 60% SOC всього за 12 хвилин. Її ємність становить 140 кВт.год, що дозволяє досягти автономності 350 км у реальних умовах. Друга нова батарея - ємністю 200 кВт.год - забезпечує запас ходу в 500 км. Вона має найвищу в логістичній галузі щільність енергії - 200 Вт-ч/кг, що дозволяє зменшити вагу автомобіля на 300 кг. На обидві батареї надається гарантія 8 років або 800 тис. км.
У нових акумуляторах використовується передова технологія розподілу тепла та теплоізоляційні матеріали авіаційного рівня. Тут також застосовується технологія CTP (Cell to Pack) 3.0 та двошарове рідинне охолодження великої площі.

Нові батареї Tiaxing-L вже застосовуються на 21 моделі автомобілів від 13 виробників, включаючи Foton, Geely, Dongfeng, JAC, Weichai, FAW Jiefang, Changan Kuayue, Wuling, Qingling, Ruichi, Shaanxi Auto, Shineray та SAIC Yuejin
Зазначимо, що у квітні СATL анонсувала передову акумуляторну батарею, розроблену спільно з виробником автобусів Yutong. Новинка відрізняється збільшеним терміном служби - до 15 років або 1,5 млн. км.
Компанія САТL також інвестувала 7,36 млрд євро у будівництво гігафабрики у Дебрецені - другому за кількістю населення місті Угорщини. Це буде вже другий фірмовий завод за межами Китаю - після Ерфурта у Німеччині. Нове підприємство забезпечить понад 9000 робочих місць.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка