Авторизация

Наомі Кемпбелл допомогла створити унікальний кросовер BMW XM

Наомі Кемпбелл допомогла створити унікальний кросовер BMW XM

Розкішний кросовер BMW XM 2024 отримав дуже нестандартну версію Mystique Allure. Її презентувала супермодель Наомі Кемпбелл у рамках 77-го Каннського кінофестивалю. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького автовиробника.
Наомі Кемпбелл взяла участь у проєкті та допомогла виконати тюнінг BMW XM. Це перший BMW от кутюр: автівку створили з використанням матеріалів із фешн-індустрії.


Новий BMW XM Mystique Allure обшили оксамитом - як зовні, так і всередині. Цікаво, що тканина та фарба кузова міняють колір, залежно від освітлення - може бути синьою, бузковою чи фіолетовою.
Крім того, кросовер BMW XM отримав цікавий саундтрек - під час руху в повністю електричному режимі лунає спеціальна мелодія, написана зірковим композитором Гансом Циммером.

За основу для авто взяли топовий гібрид BMW XM Label Red. Кросовер оснащено 748-сильною установкою із 4,4-літровим V8 твін-турбо та електромотором.
Він здатен розігнатися до 100 км/год за 3,8 с і розвинути 290 км/год і, водночас, може подолати до 83 км в електричному режимі та витрачає усього 1,8 л на 100 км.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?