Авторизация

Volkswagen назвав дату дебюту нового електровена ID.Buzz GTX

Volkswagen назвав дату дебюту нового електровена ID.Buzz GTX

21 березня відбудеться щорічна прес-конференція Volkswagen, на якій обіцяна презентація нового високопродуктивного автомобіля. Тизерне зображення майбутнього дебютанта разом із оголошенням компанія опублікувала в Linkedln. На ньому видно контури фар електричного фургона ID.Buzz.
Високопродуктивну версію йому обіцяно на початку 2023 року. Подробиць про ID.Buzz GTX небагато. Відомо тільки, що спортивний електровен укомплектують двомоторною силовою установкою потужністю 335 к.с., як у ID.7 GTX. Привід - повний.

Очікується, що новинку оснастять жорсткішою підвіскою, покращеними гальмами та великими колісними дисками. Відповідно до спортивного характеру оформлять і інтер'єр.
ID.Buzz GTX вже декілька місяців попадає у поле зору фотошпигунів. Влітку минулого року вдалося зняти білий прототип мінівена. Незабаром після цього він з'явився на Нюрбургрингу, де пройшов випробовування швидкістю.
Більш детальна інформація про Volkswagen ID.Buzz GTX з'явиться днями. Імовірно, новий спортивний електровен стане дуже нішевим продуктом.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка