Авторизация

Toyota представила доступний пікап Hilux Champ

Toyota представила доступний пікап Hilux Champ

У Таїланді представили недорогий пікап Toyota Hilux Champ. Модель є серійною версією концепт-кара IMV 0 і може впоратися з безліччю завдань. Про це розповіли на сайті бренду.
Toyota Hilux Champ отримав утилітарний дизайн із пластиковим переднім бампером і прямокутними фарами. Також спереду розташоване плоске лобове скло.


На кузові є безліч отворів для болтів, які дають змогу легко модернізувати пікап. Понад 100 виробників аксесуарів дадуть змогу переобладнати автомобіль у машину швидкої допомоги, фургон з їжею або будинок на колесах.
Toyota Hilux Champ буде доступний із короткою та подовженою колісною базою. Топова версія сягає в довжину 5300 мм, а базова - 4970 мм. Новинку також запропонують з одномісним і двомісним салоном.

В інтер'єрі немає інформаційно-розважального дисплея. Усередині встановлено аналогову панель приладів, фізичні органи управління, два підстаканники, розетку, електричні склопідйомники та кілька відсіків для зберігання речей.
Toyota Hilux Champ запропонують з 2,0- і 2,7-літровими бензиновими двигунами потужністю 139 і 166 к.с. відповідно. Також доступний 2,4-літровий турбодизель потужністю 150 к.с.


На вибір доступні 5-ступінчаста «механіка» або 6-ступінчаста автоматична КПП. Модель має задній привід.
Вартість Toyota Hilux Champ у Таїланді становить від 13 065 до 16 425 доларів. Новинка вже доступна для попереднього замовлення, а пізніше стане доступною і на інших ринках.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка