Авторизация

Новий Toyota 4Runner стане брутальнішим на вигляд

Новий Toyota 4Runner стане брутальнішим на вигляд

Опубліковано зображення Toyota 4Runner нового покоління. Рамний позашляховик мають представити у 2024 році. Про це повідомляє сайт Motor1.
Новий Toyota 4Runner залишиться родичем пікапа Tacoma. Він використовуватиме ту саму рамну платформу TNGA-K, на якій також побудовані Toyota Land Cruiser 250 і 300.
Дизайн Toyota 4Runner 2024 буде витриманий у дусі Tacoma та стане виразнішим і агресивнішим. У позашляховика широка решітка радіатора, компактні діодні фари та м'язисті розширені крила. У лінійці залишиться й позашляховий варіант TRD Pro зі збільшеним кліренсом, захистом днища та 33-дюймовими шинами.


Салон Toyota 4Runner 2024 на рендерах не показали, але навряд чи він відрізнятиметься від інтер'єру Tacoma. Це означає, що позашляховик отримає рубану передню панель, віртуальний щиток приладів і великий тачскрин.
Новий Toyota 4Runner оснащуватимуть 2,4-літровими турбомоторами на 231 і 282 к.с. Також очікується 326-сильна гібридна установка. Звісно, буде збережено повний привід зі знижувальною передачею та блокуваннями диференціалів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка