Авторизация

АІС виводить на ринок нову модель легкого комерційного автомобіля - FAW Tiger VR!

Информация размещена на правах рекламы:Найближчим часом, офіційний дилер FAW в Україні, торгово-сервісна мережа АІС, представить новий універсальний комерційний автомобіль - FAW Tiger VR з повною масою 3,5 т. Новинка FAW Tiger VR буде найдоступнішим дизельним комерційним автомобілем в порівнянні з моделями європейського та російського виробництва зі схожими технічними характеристиками. FAW Tiger VR буде доступний та корисний навіть самим невеликим підприємцям, які цінують якість, економічність та комфорт автомобіля.
АІС виводить на ринок нову модель легкого комерційного автомобіля - FAW Tiger VR!

FAW Tiger VR - комерційний автомобіль, вантажопідйомністю до 1,5 т., Має високий кліренс, адаптований під різні види надбудов: бортовий, борт з тентом, фургони (промтоварні, термічні, рефрижератори, хлібні).
Автомобіль може використовуватися практично у всіх сферах бізнесу, де необхідне перевезення продовольчих та непродовольчих товарів. Великий запас міцності та терпимість до перевантажень роблять його відмінною робочою машиною. Так, низька собівартість і мінімальні витрати на експлуатацію в поєднанні з високою продуктивністю дозволять отримати одні з найнижчих витрат в розрахунку на 1 км. перевезення 1 т. вантажу та допоможуть максимально швидко окупити інвестиції.
Вантажівка комплектується всесвітньо визнаним 2.3-літровим дизельним двигуном - WEICHAI, потужністю 110 к.с. Мотори WEICHAI володіють хорошими технічними характеристиками та відповідають вимогам екологічного класу Євро-5. Відрізняються високою надійністю роботи, невибагливістю до умов експлуатації та ремонтопридатністю, що дозволяє знизити витрати на технічне обслуговування. Двигуни WEICHAI обирають з кожним роком все більше автомобільних виробників, а компанія виробник відкриває свої представництва по всьому світу включаючи Україну, що безсумнівно позначається на доступності запчастин.
Крім продуманої ергономіки салону, фахівці корпорації FAW приділили особливу увагу комфорту водія. У базову комплектацію включені: кондиціонер, бортовий комп'ютер, електросклопідйомники, аудіосистема + USB, центральний замок та цілий ряд інших опцій, які забезпечать водієві максимально комфортний і продуктивний режим експлуатації.

Завдяки новим технологіям та динамічному розвитку корпорації FAW Клієнтам надається заводська гарантія на автомобіль 2 роки або 200 тис. км. (щоо настане раніше). Придбати новий вантажний автомобіль FAW Tiger VR, можна буде в торгово-сервісній мережі АІС, яка також буде здійснювати його сервісне обслуговування. Автомобіль також можна буде купити в Кредит або Лізинг. *
Старт продажів нової моделі легкого комерційного автомобіля FAW Tiger VR в торговій мережі АІС запланований вже в жовтні 2021 года! Передзамовити автомобіль можно на сайті або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).
Нагадаємо, що в мережі АІС вже можна придбати середньотоннажний автомобіль, вантажопідйомністю 4,7 т - FAW Tiger V.
Відзначимо, що компанія FAW має 70-річний досвід розробки та виробництва вантажних автомобілів і є №1 в світі за кількістю вироблених вантажівок на рік. Завдяки широкому модельному ряду, застосування сучасних технологій, багаторічній співпраці з провідними світовими автоконцернами, чудовому співвідношенню ціни та якості середні і важкі вантажівки FAW демонструють високу конкурентоспроможність на світовому ринку вантажних автомобілів. Вантажні автомобілі FAW Tiger VR останнього покоління розроблені з застосуванням всього досвіду та напрацювань провідного виробника автомобілів у світі.

FAW - перша автомобільна компанія, створена в КНР, розпочала роботу в 1953 р. Її створення ознаменувало собою початок розвитку автомобільної індустрії країни. Корпорація FAW займає лідируючі позиції в Китаї. Обсяг продажів FAW перевищує 3 мільйони автомобілів на рік. Корпорація FAW займає 132 місце в рейтингу 500 найбільших світових компаній за версією Fortune Global та представлена в 40 країнах світу.
Більше інформації про автомобілі FAW на сайті або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).
* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?