Авторизация

В АІС діють вигідні програми фінансування. Кредит на авто з пробігом під 0,01%!

Информация размещена на правах рекламы:У Торгово-сервісній мережі АІС, в рамках спільної партнерської кредитної програми з Банком «Глобус», можна придбати авто з пробігом з фіксованою ставкою від 0,01% річних у гривні*, без довідки про доходи. Мінімальний перший внесок від 10%. Потенційним покупцям пропонується широкий вибір авто з пробігом як викуплених в Україні, так і імпортованих з Кореї та США. Кожен клієнт, має можливість підібрати кращий варіант з кращими умовами фінансування під себе.
В АІС діють вигідні програми фінансування. Кредит на авто з пробігом під 0,01%!

Основні умови фінансування в рамках партнерської програми з банком «Глобус»:

Детальні умови кредитування можна уточнити на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах, подати заявки на отримання кредиту та отримати рішення за 2 години.
Також, пропоновані авто доступні до покупки за кредитними програмами від інших банків партнерів: ПАТ «Кредобанк», АТ «ТАСкомбанк», АТ «Ощадбанк».**
АІС пропонує до покупки в кредит авто викуплені в Україні, таких популярних брендів і моделей як: Audi A3, Chevrolet Aveo, Daewoo Matiz, Geely MK, Nissan Pathfinder, Opel Vectra, Renault Duster, Skoda Fabia, Skoda Superb, SangYong Rexton, Suzuki Grand Vitara, Toyota HighLander.
Також до покупки доступний ряд авто з Кореї таких брендів і моделей як: Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson; Hyundai Sonata, Hyundai Elantra, Kia (K5), Kia Sportage. Пропоновані автомобілі 2010-2017 років випуску, як з бензиновими і дизельними двигунами, так і установкою ГБО. Всі автомобілі обладнані коробкою «автомат».

Крім того, до покупки доступні авто з США: Volkswagen Jetta, Honda CR-V, Mazda 3, Mazda 6. Авто 2010-2015 років випуску з коробкою «автомат», мають документально підтверджений офіційними органами США: пробіг і історію сервісного обслуговування. Також документально підтверджено, що дані автомобілі не є "утоплениками", не були в серйозних ДТП, в них не порушена геометрія кузова.
Мережа АІС пропонує максимум переваг для Клієнта:
Можливість придбати авто в кредит або лізинг **.
Можливість вигідно продати свій старий автомобіль і в той же день виїхати додому на тільки що придбаному авто з пробігом з Кореї, скориставшись програмою Трейд-Ін.
Купити авто з пробігом в АІС взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, якщо поєднати послуги трейд-ін і автокредит! Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується в якості першого внеску за автомобіль, що купується.
Кожен Клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен ***.
АІС закуповує авто з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому і відмінному стані.
Пропоновані до покупки автомобілі мають загальну агрегатную і кузовную базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.
Склад автомобілів один з найбільших в Україні і налічує понад 200 одиниць.
Гарантія легальності та юридичної чистоти угоди.
Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі і умови їх придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade.
* Вказано розмір % ставки річних за умов: перший внесок від 60%, термін кредитування до 12 місяців. Разова комісія банку - 1,99% від суми кредиту (включається в суму кредиту) / * за рахунок коштів Позичальника). Кредитує АТ «КБ« ГЛОБУС ». Ліцензія НБУ №240 від 21.01.2019г.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерах і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка