Авторизация

«Геть – царя» та «Навальному – свободу»: як проходили акції на підтримку опозиціонера в Росії



У багатьох містах Росії пройшли акції на підтримку російського опозиційного політика Олексія Навального. Люди скандуючи «Путін – крадій», «геть царя», «Навальному – свободу» вийшли на вулиці. Протести супроводжувалися затриманнями. Крім учасників акцій, поліція превентивно затримувала опозиційних активістів і співробітників регіональних штабів прихильників Навального, повідомляє російська служба Радіо Свобода. Соцмережі блокують частину повідомлень із закликами прийти на мітинги або інформацією про місця їх проведення.

Новини та публікації на сайті Радіо Свобода ? http://bit.ly/399gPmP

Російська влада попереджає про відповідальність для учасників несанкціонованих заходів. Зокрема, Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу про залучення підлітків в протиправні дії.
Олексій Навальний, російський опозиційний діяч, викривач корупції в російській владі та критик Кремля, був затриманий 17 січня відразу після повернення з Німеччини, де він проходив лікування і реабілітацію після спроби отруїти його російською бойовою нервово-паралітичною речовиною класу «Новачок». Його звинувачують у тому, що під час лікування він не з’явився до інспектора, як передбачають його обов’язки умовно засудженого. Ідеться про вирок 2014 року в справі за звинуваченням у фінансових зловживаннях, яку Навальний і його соратники називають політично мотивованою, а Європейський суд із прав людини визнав, що вирок був ухвалений з порушенням прав Навального.

Підписатись на наші канали
Радіо Свобода Україна: http://bit.ly/radiosvoboda-ukraine
Програми та трансляції: http://bit.ly/radiosvoboda-youtube

Ми у соцмережах
https://www.facebook.com/radiosvoboda.org/
https://twitter.com/radiosvoboda
https://instagram.com/radio.svoboda

https://telegram.me/svoboda_radio
https://vk.com/radiosvobodaua
https://ok.ru/radiosvoboda

App Store https://goo.gl/6pPb4r
Google Play https://goo.gl/5QELhC

#Росія #протест #Навальний #RadioSvoboda #РадіоСвобода
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?